2-Daagse Vip-Training & Coaching

2-Daagse VIP-Training & Coaching

“Een nieuwe weg naar Jouw Authentieke Kracht”

 

Hoe zou het zijn als je in twee dagen jouw authentieke kracht weer voelt. Wij leren jou de kwaliteit van je leven te verbeteren. Dit doen we op een unieke manier, geheel afgestemd op jouw vraag of wens. We luisteren naar jouw lichaam en gaan aandachtig en effectief aan de slag met wat jij wenst los te laten of te veranderen.

 

Inhoud van de training

In deze 2-daagse VIP-Training & Coaching kom je fysiek, emotioneel en mentaal in beweging. Begeleiders Gerbrand Martini en Rita Kroeze laten je een bewuste verbinding met jezelf ervaren door een combinatie van fysiek bewegen, cranio-sacrale begeleiding en transformatie coaching.

 

Voor wie

Loop je vast in relaties(s)? Met jezelf, partner, familie, werkgever of gezinssituatie en je weet niet hoe je hier uit kunt komen? Wil je het heft in eigen handen nemen, intensief met jezelf aan het werk en je hart volgen? Je bent van harte welkom in deze 2-daagse VIP-Training & Coaching.

 

Gratis Kennismakingsgesprek

Je wilt intensief met jezelf aan het werk en het voelt goed om met ons samen in beweging te komen! Meld je aan voor een intakegesprek als startpunt voor deze 2-daagse VIP-Training & Coaching. Heb je nog twijfels en je wilt met ons hierover in gesprek? Meld je aan voor Gratis Online Kennismakingsgesprek. 

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120Praktische Informatie
2-Daagse Vip-Training & coaching

√ Bestaat uit twee aaneengesloten dagen.
√ Voorafgaande vindt er een uitgebreid Intakegesprek plaats.
√ Daarna vindt er een terugkom sessie plaats, afgestemd op jouw agenda. 
√ Investering in jezelf is € 1250,00 ALL-IN.

 

Voor meer informatie?

Vraag een GRATIS ONLINE KENNISMAKINGSGESPREK aan.