Opleiding voor Professionals

Opleiding voor professionals
bij Nuova Strada Jongens in hun Kracht

 

“Een lichaamsgericht opleiding volgen bij Nuova Strada Jongens in hun Kracht”:
Dat is een waardevolle opleiding voor professionals in de zorg-, onderwijs-, budo- en coachingswereld.


Waardevol én vernieuwend,

omdat wij jou leren te kijken naar de beweging vanuit je gevoel,
welke direct informatie geeft tot een wezenlijke verandering.

Opleiding voor Professionals

Werk jij in de zorg of het onderwijs, ben je coach, budoleraar, jeugdhulpverlener, leerkracht, therapeut, of werk je op een andere manier met mensen? In dat geval hebben wij van Nuova Strada een aantal unieke opleidingen om je kennis en vaardigheden te vergroten. Verspreid over een korte periode en voor kleine groepen op onze mooie locatie vlak bij het Deventer NS station.

 

Wat is de rode draad van onze opleidingen?

Veel mensen leven in deze hectische maatschappij vooral uit hun hoofd in plaats van vrij en authentiek te leven, zoals een jong kind dat nog wel doet. Als je de wijsheid van je lichaam aanspreekt, dan merk je dat in je hoofd. Wie een krachtige verbinding met hart en buik hervindt, gaat zich weer authentiek, sterk en weerbaar voelen. Je leert dan immers je lichaam gebruiken zoals het oorspronkelijk bedoeld is.  Niet in je lichaam zitten heeft een bewezen effect op je stress-level en mentale weerbaarheid. Het geeft spanning of kan een burn-out of andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Een deel van jouw cliënten of leerlingen zal ‘het lichaam op slot hebben’ en zal baat hebben bij bewegingsoefeningen en een lichaamsgerichte aanpak met behulp van onze unieke opleidingsprogramma’s. Want niet iedereen is geholpen met praten, voorgeschreven pillen, boekwijsheid en spreadsheets

Praktijkgerichte opleiding

Bij Jongens in hun Kracht leren wij jou de kwaliteit van leven voor jezelf en anderen te verbeteren. In onze opleidingen doen we dit heel eenvoudig en direct toepasbaar in de praktijk. Wij leren jou te luisteren naar je lichaam. Met onze zelfontwikkelde fysieke aanpak leer je hoe zowel jij als je cliënten of leerlingen wérkelijke stappen zetten.

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120Meer weten over onze opleidingen?

Wil je meer weten over ons aanbod aan opleidingen, trainingen en workshops voor professionals? Maak je keuze en lees meer over de inhoud hierover. 

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120Gratis Online Kennismakingsgesprek 

 

Heb je een vraag of wil je ons persoonlijk spreken? Meld je aan voor een gratis online kennismakingsgesprek met Gerbrand Martini