Workshop Jongens-Energie

Workshop “Omgaan met Jongens-Energie”

“Hoe ga je om met Jongens-Energie”

 

“Een workshop Omgaan met Jongens-Energie volgen bij Nuova Strada Jongens in hun Kracht”: dat is een waardevolle training voor professionals in de jeugdzorg. Omdat je anders gaat kijken naar jongensenergie. Professionals in de jeugdzorg of andere terreinen, worden geregeld met jongeren geconfronteerd waarvan zij het gedrag als “lastig” of zelfs “onhandelbaar” beschouwen. Het gaat daarbij vooral om jongens. Wij bij Nuova Strada herkennen dat als jongensenergie: wild, hard, ondoordacht, grenzeloos en moeilijk te kanaliseren.

 

Bewegen en lichaamswerk

De ervaring leert dat je deze jongeren niet bereikt met praten, via hun cognitieve niveau.  Je bereikt ze wel als je ze kunt raken in hun authentieke kern, zoals via onze benadering ‘Jongens In Hun Kracht’. Met lichaamswerk en beweging bereiken we uitstekende resultaten.

 

Ontdekken wat hun kracht is

Vanuit beweging leren wij jongens in contact te komen met hun eigen lichaam. Via die weg ontdekken ze wat hun authentieke kracht is en hoe ze die kunnen aanspreken en benutten. Wij zien als resultaten: een vergroot zelfvertrouwen, verbeterde zelfbeheersing en meer in staat zijn verbinding aan te gaan vanuit zachte kracht.

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120

Agenda 2024
Workshop Omgaan met Jongens Energie 

Woensdag 15 mei 10.15-16.00 uur
(nog 7 plaatsen vrij).
Woensdag  25 september 10.15-16.00 uur
(nog 8 plaatsen vrij).

Investering All-IN
€ 195,00

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120“Wij leren je om jongens te begrijpen in plaats van te begrenzen”

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120

Goed om te weten over Jongens Energie

Wij hebben allemaal “Jongensenergie” in ons zitten.
Jongensenergie is die typische energie van bewegingsdrang, dadendrang, avontuur, onderzoek, spierkracht, agressie of competitie.
Wij leren je om jongens te begrijpen in plaats van te begrenzen.
Ben je benieuwd naar deze workshop? Doe mee met deze Workshop Jongens- Energie” 

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120

Meer informatie over deze Workshop Jongens-Energie