Opleiding JIHK Coach

Opleiding Jongens in hun Kracht Coach

De opleiding met bewegen, lichaamswerk en verdieping!

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120Agenda 2024 | Opleiding JIHK Coach 

Opleiding Start: Vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2024,
Overige Opleidingsdagen: 19 t/m 21 april | 31 mei & 1 juni |  21 & 22  juni,
Afronding opleiding: Zaterdag 6 juli 2024,
Aantal beschikbare plaatsen: Nog 8 plaatsen beschikbaar.


INVESTERING € 1795,00 ALL-IN  

Betaling in drie termijn € 605,00 per termijn

10-Daagse Opleiding
Jongens in hun Kracht Coach

Van harte welkom bij onze Lichaamsgerichte Coaching Opleiding met diepgang, bewegen en lichaamswerk! Tijdens deze 10-daagse Opleiding Jongens in hun Kracht Coach op Post HBO-niveau, leer je kinderen, jongens en meisjes, jongeren en volwassenen te begeleiden naar hun authentieke kracht. Daarnaast leer je hoe je ouders en opvoeders samen met hun kinderen actief mee kunt laten bewegen.

 

Ervaringsgerichte Opleiding  

Het lesprogramma bestaat uit vier modules en 21 bewegingsoefeningen. Onze manier van lesgeven is gericht op het doen, het zelf ervaren en het zelf doorleven. Met deze  manier van leren krijgt elke deelnemer de tijd en de ruimte om zich het complete basisprogramma van Jongens in hun Kracht eigen te maken. En tussen de opleidingsdagen door ga je praktisch aan de slag. Onder begeleiding geef je zelf individuele trainingen aan je mededeelnemers en in je eigen praktijk of school.

 

 

Volwaardig Jongens in hun Kracht Coach

Door de vele praktijkervaringen en het eigen maken van het complete basisprogramma ben je na diplomering een volwaardige gecertificeerde Jongens in hun Kracht Coach. Met dit gegeven kun je succesvol volwassenen, maar tevens jongens en meisjes met hun ouders in hun kracht zetten. Je wordt automatisch vermeld in ons register gecertificeerde Jongens in hun Kracht Coaches.  

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120

Meer informatie over deze 10-Daagse Opleiding Jongens in hun Kracht Coach