Niet alleen voor Jongens

Niet alleen voor jongens!

Jongens in hun Kracht is door Gerbrand Martini ontwikkeld om jongens te leren vanuit “Zachte Kracht” zich te verbinden met zichzelf en de wereld om hen heen. Zijn praktijkervaringen hadden Gerbrand Martini geleerd dat je met bewegen jongens sneller in ontwikkeling kon brengen dan met een gesprek. Dat je bovendien simpele bewegingsoefeningen jongens vanuit zachte kracht in verbinding kon brengen met hun authentieke zelf.

 

Jongens in hun Kracht ook voor meisjes en volwassenen 

In de loop van de tijd kwamen er steeds meer meisjes en volwassenen in aanraking met Jongens in hun Kracht. De laagdrempelige bewegingsoefeningen in combinatie met lichaamswerk draaien erom te leren voelen en in verbinding te zijn met je authentieke kracht. Dit leervermogen is niet afhankelijk van je genderidentiteit. 

Over de naam Jongens in hun Kracht

De naam Jongens in hun Kracht is bewust gekozen door Gerbrand Martini. Jongens in hun Kracht gaat over jongensenergie (masculiene energie) die in ieder mens aanwezig is. Deze energie brengt je in beweging, haalt je uit het hoofd, is onbegrensd en staat voor actie en doen. 

 

Bewustwording en fysiek bewegen

Voor jongens die te veel vanuit jongensenergie handelen is het juist goed om vanuit bewegen bewust te worden en te gaan voelen dat het ook anders kan. Voor meisjes die vanuit te weinig jongensenergie handelen is het goed om te leren met hun lichaam fysiek te bewegen en te voelen dat ze vanuit daadkracht kunnen gaan staan. 

“Jongens-Energie! Hoe ga je er mee om?”

Meer weten over Jongens-Energie! Leren anders om te gaan met Jongens-Energie? Meld je aan voor de 1-daagse Training Omgaan met Jongens!