Opleiding Jongens in hun Kracht Advanced Coach

Opleiding Jongens in hun Kracht Advanced Coach

 

“Onze vervolgopleiding waarbij je een verdiepende verbinding
met je eigen authentieke kracht gaat ontwikkelen”

 

Je bent enthousiast over Jongens in hun Kracht en het smaakt naar meer. Naar een volgende verdiepende verbinding met jezelf. Na het succesvol afronden van het basisprogramma, ga je jezelf verder ontwikkelen met het doorlopen van het advanced programma van Jongens in hun Kracht.

De rode draad Advanced Programma 

 

“De rode draad in dit advanced programma is vanuit een stevig fundament leren te bewegen, te voelen en te kijken vanuit de verticaliteit.”

 

Bewegen vanuit de verticaliteit is een doorlopend proces, waarbij niet het doel maar de weg er naar toe centraal staat. De opgedane ervaringen die je tijdens het bewandelen van het advanced programma op doet, neem je voor altijd mee en zorgen voor een verrijking voor jezelf én voor je cliënt. 

“Het advanced programma bestaat uit drie levels

elk met een eigen programma met diverse thema’s “

 

De drie programma’s zijn zo ontwikkeld dat ze op elkaar aansluiten en tegelijkertijd verrijkend zijn. Dat wil zeggen dat je bij elke niveau een diepere laag in jezelf gaat aanspreken. 

Inhoud Advanced Programma Level 1

“Een verrijking van het volgen van het Basisprogramma”

 

In het advanced programma Level 1 gaan wij jou leren hoe je de 21 basisoefeningen gericht kunt inzetten bij specifieke thema’s van cliënten of leerlingen. De verrijkte modules die in dit level worden aangeboden sluiten naadloos aan op het basisprogramma die je hebt geleerd en hebt doorleefd.

 

Een wezenlijk onderdeel in dit Level 1 programma is leren lichaamsgericht te kijken en je eigen innerlijke intuïtie te ontwikkelen. Dit doen we door te bewegen vanuit “Zachte Kracht” en “Verbinding” te leggen met je dieper lagen in je lichaam.

 

Het Advance Programma Level 1 bestaat uit

In totaal 10 opleidingsdagen, Vijf keer 2-daagse training verspreid over 7 maanden, Waarbij de volgende onderwerpen in modulevorm wordt aangeboden, Toepassing grondwerk voor specifieke thema’s, Omgaan met Grenzen en Overprikkeling, Bewegen met de kernwaarden Zachte Kracht en Meebewegen,  Verdieping Lichaamsbewustwording, Met een geheel nieuwe trainingsmap met fotomateriaal en theoretische achtergrondinformatie.

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120Agenda 2024/2025

JIHK Advanced Coach Level 1 

 

Opleiding Start
Zaterdag 12 & Zondag 13 oktober 2024

Overige Opleidingsdagen zijn: 16 & 17 november + 1 & 2 februari 2025 + 15 & 16 maart 2025 + zaterdag 12 april 2025
Afronding zondag 13 april  2025
Er zijn nog 8 PLAATSEN beschikbaar.
INVESTERING € 1650,00 ALL-IN
Betaling in vijf termijnen € 350,00 per termijn

Inhoud Advanced Programma Level 2

“Vanuit Beweging Nieuwe Tools & Mogelijkheden” 

 

In het advanced programma Level 2 geven we jou nieuwe handvatten en verbreding in jouw aanbod voor je individuele en groepstrainingen binnen je eigen praktijk, school of trainingsgroep. 

 

Een wezenlijk onderdeel in dit Level 2 programma is het bewegen vanuit de verticaliteit. Je gaat jouw blokkades en vastzittende overtuigingen (die in je lichaam aanwezig zijn) in kaart brengen. Deze staan in de weg staan om tot de verticale verbinding met jezelf te kunnen komen.

 

Het Advanced Programma Level 2 bestaat uit

In totaal 8 opleidingsdagen, Vijf keer 2-daagse training verspreid over 6 maanden Waarbij de volgende onderwerpen in modulevorm wordt aangeboden,  Ontladen van je lichaam met Boksen en Trappen. √ De Kracht van Bewegen met een Stok  Verdieping Lichaamsbewustwording. 

 

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120Agenda 2025

JIHK Advanced Coach Level 2

 

Opleiding Start
Zaterdag 7 & Zondag 8 juni 2025

Er zijn nog 8 PLAATSEN beschikbaar.

 

INVESTERING € 1295,00 ALL-IN
Betaling in drie termijnen € 450,00 per termijn