Waarom Jongens in hun Kracht

Met Jongens in hun Kracht
leren wij jou

 

“De kwaliteit van het leven voor jezelf en voor anderen te verbeteren.”

 

Jongens in hun Kracht is een vernieuwende manier van kijken. Van kijken naar wat het lichaam jou wil laten zien in het moment van beweging. Deze zuiver informatie is de sleutel om tot een duurzame verandering te komen. Dit gaat voorbij woorden. 

 

Holistische benadering

Onze manier van bewegen en lichaamsgericht werken is vanuit een holistische benadering. Het lichaam staat hierbij centraal. Ons uitgangspunt hierbij is dat alles al aanwezig is. Daarmee willen we zeggen dat alle kennis en inzichten over wie jij van binnen bent al in jou aanwezig is. 

 

Door invloeden van buitenaf en de mogelijke verwondingen die wij tijdens de jeugd hebben opgelopen, kan het zijn dat we onze natuurlijke balans aan het kwijtraken zijn. We passen ons aan aan dat wat de omgeving van ons verlangt, of acteren op dat wat ons interne alarmsysteem ons wijs wil maken.  

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120Waarom Jongens in hun Kracht?

“Jongens in hun Kracht verbeterd de kwaliteit van het leven voor jouzelf, voor je cliënten en voor je leerlingen

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120Heb je de intentie om  Jongens in hun Kracht in te zetten in jouw praktijk, school of trainingsgroep?

De kracht
van Jongens in hun Kracht

Dat wat door de oefeningen van Jongens in hun Kracht zichtbaar wordt, kan op een eenvoudige manier met dezelfde oefeningen van Jongens in hun Kracht worden omgebogen naar een gezonde, zachte en liefdevolle beweging. Waardoor je weer in verbondenheid wordt gebracht met je eigen authentieke kracht. En ook dit gaat voorbij woorden.

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120Wat maakt
Jongens in hun Kracht uniek?

De Beweging, je komt fysiek, emotioneel en mentaal in beweging. |   Het Gevoel, je wordt aangesproken op je gevoel. |  De Bewustwording, je wordt je bewust van je handelen. |   De Vrije Keuze, de beweging laat zien hoe het ook anders kan. |   De Zachte Kracht, onze manier van bewegen is vanuit de zachte kracht. |  Een Uitnodiging, ouders worden uitgenodigd om actief mee doen.