1-Op-1-Training Jongens in hun Kracht

1-op-1-Training Jongens in hun Kracht

Wanneer wij om ons heen kijken, zien we dat steeds meer kinderen, jongeren en volwassenen vastlopen in deze hectische en veel eisende maatschappij. Een maatschappij die vooral gekenmerkt wordt door snelheid, druk en controle. Dit kan leiden dat je onbewust het contact met je lichaam kwijtraakt waardoor je niet meer weet hoe om te gaan met emoties, overprikkeling en grensoverschrijdend gedrag. 

 

Voelen en ontdekken

In de 1-Op-1-Training kom je met behulp van de bewegingsoefeningen van Jongens in hun Kracht in verbinding met je lichaam. Door deze lichaamsbewustwording voel je weer wat er van binnen in jouw lichaam gebeurt. Hierdoor krijg je inzicht in hoe je in bepaalde situaties handelt en op welke wijze je reageert.

 

Verbinden met je eigen kracht

Tijdens de training leer je te vertrouwen op je eigen kracht. Hierdoor wordt het mogelijk om patronen te doorbreken en bewust te kiezen voor wie je werkelijk bent. Op deze manier ontstaat er weer een natuurlijke verbinding met je hart en je authentieke zijn. 

 

Waar kan de 1-op-1-Training je bij helpen?

De 1-Op-1-Training Jongens in hun Kracht kun je voor verschillende thema’s inzetten. Onder andere voor het ontwikkelen en vergroten van je zelfvertrouwen. Het aangeven van je eigen grenzen. Voor het ontladen van energie. Je weerbaarder op te stellen en hoe je in balans kunt blijven. Daarnaast kun je in een 1-Op-1-Training leren hoe je jezelf kunt ontspannen en om uit je hoofd te komen. Hoe je kunt omgaan met je hoog gevoeligheid en om je (weer) in verbinding te laten komen met je eigen zachte kracht

Logo Symbol Nuova strada - jongens in hun kracht V2-120

Praktische Informatie 

√ De 1-Op-1-Training Jongens in hun Kracht wordt gegeven aan jongens, meisjes en volwassenen.

√ Vanaf 5 jaar waarbij ouders worden uitgenodigd om actief mee te doen.

√ Een 1-op-1-training duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.

√ De duur van een trainingstraject is afhankelijk van de hulpvraag.

√ Voorafgaande aan een 1-op-1-training plannen we een intakegesprek van 30 minuten (gratis) met aansluitend de eerste training.

Investering in jezelf € 75,00 per training voor kinderen & jongeren tot 18 jaar en volwassenen € 82,50 per training.

√ Heb je vragen? Neem contact op met
Gerbrand Martini Tel: 0570 634981 0f 06-29057884

Ben je op zoek naar een door Nuova Strada Jongens in hun Kracht gecertificeerde JIHK Coach bij jou in de Buurt?